Skip to main content

KALİTE

HİDROLİK UYGULAMALAR İÇİN AKILLI SEÇİM

Dayanıklı ve güvenilir: Yüksek kaliteli membran genleşme tanklarının üreticisi olarak Nema Winkelmann, Winkelmann Grubunun bilgi birikiminden ve optimize edilmiş işlemlerden faydalanabilir. Şirket, Türkiye Düzce'deki modern tesisinde ısıtma ve soğutma sistemleri, içme suyu ve sıhhi su sistemleri ile birlikte sıcak su depolama sistemleri için yüksek performanslı genleşme tanklarından oluşan geniş bir ürün yelpazesi üretir. 

Nema Winkelmann bu sırada önemli olan şeylere yoğunlaştığından ürünler, su ile işletilen bina teknolojisindeki sayısız zorluklar için en doğru cevaptır. Tanklarımız yüksek kalite ve güvenirlik taleplerini montajdaki artan maliyet duyarlılığı ve azalan zaman bütçesi ile birleştirir. 

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi uyarınca tüm işlemler son derece dikkatli bir şekilde kaliteye dolayısıyla da müşteri memnuniyetine göre modernleştirilmiştir. Tüm ürünlerimiz sırasıyla EN 13831 ve PED 2014/68/EU uyarınca tasarlanmış, üretilmiş ve lisanslandırılmıştır.

 

MARCATURA CE E DICHIARAZIONE DI CONFORMITÀ

CE etiketi, Avrupa Birliği mevzuat uyum­laştırmasının bir parçasıdır. EEA'da (Avrupa Ekonomik Alan) satılan ürünlerin yüksek güvenirliği, sağlığı ve çevresel koruma gerekliliklerini karşılayacak şekilde değerlen­dirildiğini temin eder. Nema Winkelmann, ürünlerimizin CE etik­etinin yasal gerekliliklerini karşıladığını ve kısıtlama olmadan tüm EEA'da satılabileceğini beyan eder.